Langtidsstekt ribbe
Start kvelden 21 desember. Gni ribba inn med gode mengder salt og grovkvernet pepper, spesielt inn i svoren. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og legg den i kjøleskapet frem til julaften morgen.
Les videre →Start kvelden 21 desember. Gni ribba inn med gode mengder salt og grovkvernet pepper, spesielt inn i svoren. Pakk ribba inn i aluminiumsfolie og legg den i kjøleskapet frem til julaften morgen.
Les videre →Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger det eller slett det og start skrivingen!
Les videre →Svinenakke er et helt stykke fra nakken på grisen. Hel nakke blir vanligvis skåret til koteletter, men kan også benes ut til en liten stek. Benfri svinenakke er også råvaren til pulled pork, og passer ypperlig til grilling og ovnssteking.
Les videre →Ta opp kjøttet dagen før du skal legge det til utvanning. Utvannes i minst 24 timer uten bytte av vann, gjerne lenger avhengig av ønsket saltsmak.
Les videre →Det tar tid å tilberede svineknoker, men det er verdt ventetiden. Kjøttet må trekke i ca 3 timer. Til f.eks ertesuppe beregner man gjerne en knoke på fire personer, men det kan være lurt å lage mye når man først er i gang. Det er fint å kunne hente frem fra fryseren en dag man har dårligere tid.
Les videre →Surret svinestek uten svor stekes i ovn på 125 °C. 1,5 kg stekes i ca. 2 timer. Surr den gjerne i pannen først slik at du får en fin stekeskorpe.
Les videre →1 tykk skive av côte de boeuf 1 tykk skive av côte de boeuf 1 tykk skive av côte de boeuf 1 tykk skive av côte de boeuf 1 tykk skive av côte de boeuf
Les videre →Mørbraden kan benyttes på flere forskjellige måter. Til steik, pålegg, gryter og supper.
Les videre →